Over ons

Passie voor onze job

Wanneer u kiest voor Dextra, dan kiest u voor gepassioneerde experts die rechttoe rechtaan hun mening geven. Wij staan garant voor correct en eerlijk advies, gestoeld op meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van de personeelsadministratie en HRM. Zaakvoerder Kris Rosier is persoonlijk betrokken bij elk dossier. Hij stelde een sterk team samen van HRM-specialisten en gedreven medewerkers met ervaring in personeelsadministratie.

Meer dan 30 jaar ervaring

Dextra is de passie van zaakvoerder Kris Rosier. Het verhaal begint in 2006. Na meer dan twintig jaar een topfunctie te hebben uitgeoefend bij een grote personeelsdienstverlener, besluit hij de stap te wagen. Hij kan zich niet langer verzoenen met de anonieme en weinig klantgerichte aanpak van vele grote dienstverleners.

Met Dextra pakt hij het volledig anders aan. Bewust werkt hij met een klein team van experts en sterke administratieve medewerkers. Als zaakvoerder blijft hij nauw betrokken bij de inhoudelijke opvolging van elke klant. Op die manier doet elke klant maximaal voordeel met de meer dan 30 jaar ervaring die Kris opbouwde in sociale wetgeving en HRM-beleid.

Waarom kiezen voor Dextra?

Met Dextra kiest u voor een totaalbegeleiding van A tot Z. Op meerdere manieren betalen we onszelf terug:

Interesse in Dextra?

Maak hier uw afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.