Onze diensten DEXTRA Full

Naast uw mobiele personeelsdienst bouwen we samen een gedegen HRM-beleid uit. Daarbij beantwoorden we, als kritisch klankbord, al uw ondernemersvragen, steeds gerelateerd aan uw personeelsuitdagingen.

Contacteer ons voor info
Meer info

Persoonlijk mentorschap voor uw volledig personeelsgerelateerd organisatiebeleid

Met Dextra Full kiest u voor een volledige ondersteuning. Dit omvat allereerst de complete personeelsadministratie (Dextra mobiele personeelsdienst) en de uitbouw van uw HRM-beleid (Dextra Consult). Daarnaast mag u rekenen op strategisch bedrijfsadvies en persoonlijk mentorschap voor alle uitdagingen die u als bedrijfsleider tegenkomt inzake personeelsbeleid. Aangezien uw personeelsbeleid verweven zit doorheen uw volledige organisatie, gaat dit verhaal bijzonder breed.

Dextra Full = personeelsadministratie én HRM-beleid

Met deze twee zaken bent u verzekerd van een volledige ontzorging van uw personeelsadministratie en kan u rekenen op gespecialiseerde ondersteuning voor de uitbouw van uw HRM-beleid.

Wat biedt Dextra Full nog extra?

Veel ondernemers werken zeer hard in hun bedrijf maar investeren te weinig tijd in het werken aan hun bedrijf. In onze dienstverlening Dextra Full zijn we als kritisch klankbord zeer nauw en intensief betrokken bij de talrijke strategische vraagstukken die u als ondernemer regelmatig krijgt voorgeschoteld.

Daarbij kijken we zeer breed naar alle personeelsgerelateerde zaken en de invloed hiervan op de algemene bedrijfsprestaties. Ook facetten als kostprijs- en rendabiliteitsberekeningen, personeelsverzekeringen, financiële boekhouding en vastgoed komen hierbij aan bod.

Interesse in onze complete ondersteuning?

Maak hier uw afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Persoonlijk mentorschap